Monday, February 7, 2011

Chiftelute delicate

Ingrediente:
500 gr pulpa de vita tocata
500 gr cartofi noi
2 cepe albe
50gr unt
1 chifla
1/2 pahar lapte
ulei de arahide pentru prajit
sare
rozmarin

Miine am examen. Nu, nu de gastronomie. De fapt, e contabilitate manageriala. Sa vedem cit de gustos va fi miine, dar azi a fost bine.

Cine e interesat de cum s-ar putea injheba o astfel de reteta, explicatia urmeaza:

Cartofii se curata de coaja si se fierb, potrivindu-se de sare. Cind sunt fierti se scurg si se taie in jumatate. Chiftelutele se prepara din carnea tocata in carese adauga 1 ou si chifla muiata in lapte (sa o scurgeti bine de lapte inainte de a le mixa). Se prajesc chiftelutele pe uleiul incins pina devin crocante. Intr-o tigaie separata se caleste in unt ceapa taiata julien.

2 comments:

  1. Arata foarte bine..:) acum stiu ce voi minca joi/vineri, daca reusesc sa merg la cumparaturi

    ReplyDelete
  2. Pofta buna, Ady. Sper sa-ti placa :)

    ReplyDelete