Sunday, February 20, 2011

Casa cu poamă

Am apăsat pe un buton. Nu ştiu pe care din ele..dar mi-au dispărut picioarele şi muzica. Nu ştiu dacă pot reveni la designul anterior, nu mai găsesc template-ul. Spuneţi-mi ce credeţi despre acest design...dacă vreţi muzica, dacă vreţi stilul ce era înapoi..Mi se pare că acum se citeşte mai uşor...dar mi-e greu să mă adaptez. Voi aprecia orice sugestie.

15 comments:

  1. Tocmai vroiam sa scriu ca m-a intristat disparitia pozei, ca si intreg aspectul anterior, de altfel. Am gandit ca poate ai avut nevoie de o schimbare, sau poate e mai bine sa tac. Uite ca nu.

    ReplyDelete
  2. e apetisant design-ul, insa te vrem inapoi :P

    ReplyDelete
  3. foarte suculent e aici :)

    ReplyDelete
  4. mie imi place si acum!!! poate din cauza ca e ceva nou, dar oricum imi place, mi se pare mai mmm.. elegant.. ;)

    ReplyDelete
  5. picioarele erau mai frumoase.. audienta!
    cu strugarusul e precum cu paharelul.. acum ca suntem recunoscuti "betivii" lumii!

    ReplyDelete
  6. Vă mulţumesc tuturor pentru păreri...şi eu mă simţeam mult mai acasă lîngă picioarele Dumitriţei şi muzica mea de rai, dar nu pot găsi tema veche, plus la asta muzica e pe un hosting plătit, cheltuială pe care o voi exclude...sper că ce scriu e destul de interesant pentru a vă găzdui şi în "grădina asta".

    ReplyDelete
  7. Poama si ganduri desculte, mmm, tre' sa caut asocieri.:)

    ReplyDelete
  8. deja-vu,

    nu le faceţi căci în timp se va schimba..tot personalizat va fi..mai mult sau mai puţin..dar cred că poama e de sezon (eu am dificultăţi în a face care asocieri).

    ReplyDelete
  9. acest "sabotaj" îmi aduce aminte de logo-ul GAP...văd ce fac..poate reuşesc să revin cu fotografia, daţi-mi un pic de timp. Mersi mult pentru comentarii!

    ReplyDelete
  10. vreau design-ul anterior

    ReplyDelete
  11. Anonymous,

    Facă-se voia ta. Numai dă-mi un mănunchi de zile..să le pun cap la cap pe toate.

    ReplyDelete
  12. Mereu e nevoie sa schimbi ceva, altfel ne plictisim, cu toate ca picioarele erau frumoase dar e bine sa mai schimbi lucrurile din cand in cand. Template-ul blogului e ca si haina, cineva nu te mai recunoaste pentru ca nu esti in haina cea veche in care te tinea minte in schimb face cunostinta cu un entuziasm nou si asta e pozitiv :). Template-ul e bun si se citeste bine parca.

    ReplyDelete
  13. Ion,

    Mersi..adevarat...e o chestie de abitudine, dar vezi că vreau ca haina nouă să fie ca o rochie frumoasă. :)

    ReplyDelete