Friday, December 28, 2012

Intenţii serioase

Intenţiile serioase nu întotdeauna vin în cutiuţe de velvet. Ele încep subtil prin discuţii despre o casă albă de lemn, construită pe marginea unui lac...iar în casă un şemineu arde, pe masă se rostogolesc castani copţi, şi toată casa miroase a fumuşor cu levănţică. Va mai fi şi o grădină plină cu flori. Garajul să fie mai dosit, mare, dar nevăzut. Mansardă? Mhm...da, acolo vom face un mic studiou de înregistrări...va fi plin de ghitare, microfoane, ionici...iar pianul cel mare va fi jos la parter.

Intenţiile serioase încep cu un plan ce poate nu va începe mîine, dar la sigur cîndva această casă...poate mult mai simplă, fără şemineu, fără studiou, fără grădină şi garaj va fi construită...sau poate nici ea nu va fi construită, dar intenţia a fost...şi doar o intenţie serioasă poate avea un plan...de lungă durată.

p.s. demult nu am lăsat muzică bună pentru voi.

4 comments:

  1. Sa shtii ca ai dreptate, intentiile serioase in cazul coagularii familiei noastre asha au inceput, iar dupa astfel de discutii a urma "cutia de velvet", asha ca e pe calea cea dreapta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vicu..nu e vorba de nicio cale :)..asa amintiri din copilarie si reflectarile unui om un pic mai matur..

      Va cuprind pe amindoua :*

      Delete
  2. foarte frumos cintec, mi-au trecut furnicute pe sub piele cind l-am ascultat

    ReplyDelete